Aluminis Lacats Premià
Compartir
Portes de PVC

Portes serie industrial

El Disseny Industrial minimalista a casa. Vols que la teva casa sembli més gran , amb més llum i amb un disseny modern i minimalista ? Fabriquem en Ferro Lacat al forn la nostra Sèrie Industrial en diferents formats.

La sèrie Industrial model Corredissa et permet dissenyar les portes de la teva llar, en formats des d'una a quatre fulles, amb les particions interiors que millor s'adaptin a les teves necessitats.

La sèrie Industrial model Practicable pot ser fabricada tant en 1 com en 2 fulles amb l'opció de poder afegir fixos laterals i superiors segons necessitats de disseny.

La Sèrie Industrial model Fixos separa espais entre estades,sense movilidad.la gran capacitat d'allotjament per a l'envidrat ens permet incorporar un vidre càmera amb persiana veneciana interior, la qual cosa ens permet tancar la visió entre estades a discreció.

La fabricació d'aquest producte en ferro permet ser lacat en la nostra planta en qualsevol RAL existent , amb l'opció d'un acabat amb Pols de Vernís deixant veure la pròpia essència del color de l'acer. Som Aluminis Lacats Premià: oferint serveis i experiència en fabricació i instal·lació de portes de PVC a la nostra botiga a Premià de Mar. Contacta'ns!

Aluminis Lacats Premià SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Aluminis Lacats Premià SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.